! Anunt despre server ! God4ga13
! Anunt despre server ! God4ga13
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

! Anunt despre server !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
t3a
V.i.P ™
V.i.P ™

Puncte : 27
Data de inscriere : 01/02/2011

! Anunt despre server ! Empty
MesajSubiect: ! Anunt despre server !   ! Anunt despre server ! Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:54 am

Serverul a fost in beta la data de 31 ian urmand ca la 01 feb sa fie deschis oficial. Va asteptam pe el. Bafta la fraguri si distractie placuta.
Sus In jos
healu
Moderatori Globali ™
Moderatori Globali ™
healu

Puncte : 82
Localizare : in spatele tau cu un cutit

MesajSubiect: Re: ! Anunt despre server !   ! Anunt despre server ! Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 2:29 am

deci maine se deschide ...
am scris si eu anuntul si am creat un event pe steam page-ul clanului ca sa stie toate ' prostimea ' de inceperea oficiala a rularii serverului :d
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/healu
t3a
V.i.P ™
V.i.P ™

Puncte : 27

MesajSubiect: Re: ! Anunt despre server !   ! Anunt despre server ! Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 11:29 am

Good job.

@healu topicul este invechit si nu isi mai are rostul; daca doriti sa mai faceti anunturi despre server, creeati un alt topic. TOPIC CLOSED!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ! Anunt despre server !   ! Anunt despre server ! Icon_minitime

Sus In jos

! Anunt despre server !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» INTERVIU - DotA-Angel despre DGL [sursa: next-please.ro]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Forum :: » Anunturi-
Mergi direct la: