[respins] [Cerere admin]Doruletzzz God4ga13
[respins] [Cerere admin]Doruletzzz God4ga13
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

[respins] [Cerere admin]Doruletzzz

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Doruletzzz
Useri ™
Useri ™

Puncte : 3
Data de inscriere : 03/02/2011

[respins] [Cerere admin]Doruletzzz Empty
MesajSubiect: [respins] [Cerere admin]Doruletzzz   [respins] [Cerere admin]Doruletzzz Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 11:09 pm

Nick pe server : Doruletzzz
Activitate pe forum: O sa am...
Activitate pe server: O sa am ....
Vârstă: 22
Acces dorit: Helper
De ce doreşti acest acces pe server: Ca de obicei sa scap de codati , lagari si cei care fac reclama
Experienţă în administrat: Da , destul de mult am avut owner de multe ori si am tinut si servere + ca stiu comenzi amx :]
Poti tine redirecte : Da .. nu stiu cat timp acum .. cand am fost host erau 24/7 acum cred ca pot sa tin cate 1 zi sau sa zic 2 .. depinde de situatie.
Sus In jos
t3a
V.i.P ™
V.i.P ™

Puncte : 27
Data de inscriere : 01/02/2011

[respins] [Cerere admin]Doruletzzz Empty
MesajSubiect: Re: [respins] [Cerere admin]Doruletzzz   [respins] [Cerere admin]Doruletzzz Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 11:21 pm

Respins. E prima oara cand intrii pe server.
Topic closed.

@healu ce vrea colegul meu sa spuna este adevarat : incearca sa te joci mai mult pe serverul nostru, pentru a dovedii ca te implici putin. Daca indeplinesti aceasta conditie, poti sa faci din nou o cerere (:
Sus In jos

[respins] [Cerere admin]Doruletzzz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [respins] [Cerere Admin] sTyLe
» [acceptat] [Cerere Admin] Cerere Zoop
» [acceptat] [Cerere Admin] OiTzA r0z admin:D
» Model Cerere Admin.
» [acceptat] [Cerere Admin] fonkww

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum